Veli Akademileri Eğitimlerimize Devam Ediyoruz

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri; okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir. Okulumuzda bu proje kapsamında 2. oturum amacıyla eğitimci-yazar Cumali Sever'i okulumuza davet etmiştir. Kendileri velilerimize "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu eğitim vermiştir. Seminere katıldıkları için velilerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca okulumuza teşrif ederek değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Cumali Sever hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz. Seminerde de söylenildiği gibi; "Bu çocuklar bizim, bu çocuklar geleceğimizin!"

06.12.2023 81

06-12-202306-12-2023