Öğrencilerimizden Aziz Şehitlerimiz’e ve Vefat eden öğrencimiz Muhammet Ali ERDEN’e vefa borcu ve Hatim Duası..

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekatı bölgesinde bir üst bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.
Değerli öğrencimiz Muhammet Ali ERDEN’e Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza baş sağlığı diliyoruz.
Hatim okuyan öğrencilerimize dua sonrası ikramın yapıldığı bu anlamlı etkinliği düzenleyen DKAB Öğretmenimiz Gülnur ALTUNTAŞ’a ve vefalı tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. ‎

20.01.2024 85

20-01-202420-01-202420-01-2024