ZÜBEYDE HANIM İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Çağın teknolojik donanımlarıyla kendini geliştirmiş , geleceğe yön vermeye çalışan , özgür düşünceyi , kendine güveni , milli ve manevi değerleri içselleştirmiş ve kapasitesinin sınırlarını sonuna kadar zorlayan bireyler yetiştiren bir okul.

Misyon: Öğrencilerini , Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda , milletimize ait , milli , manevi ve kültürel değerleri benimseyerek bunları kendine mal etmiş , kariyeriyle beraber karakterini de önemseyen kendisiyle ve toplumuyla barışık , halka hizmeti hakka hizmet olarak gören ve bu düşünceyle hareket eden bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (216)3795116

WEB - https://zubeydehanimiho.meb.k12.tr

Adres - Çınardere Mah. Beyefendi Sok. No 37 Pendik/İstanbul

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Çınardere Mah. Beyefendi sok. No: 37 Pendik/İstanbul

Adres - Çınardere Mah. Beyefendi Sok. No 37 Pendik/İstanbul

Ulaşım Pendik Merkezden Kurfalı-Yakacık minübüsleri önünden geçer. E5 Yanyoldan Gebze-Harem minübüsleri yakınından geçer. Safaş durağında inerek üst geçitten ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 1 km, İl merkezine 50 km uzaklıktadır.